Kerst en oudejaarmenu (24/12, 25/12 en 31/12, 1/01)

Carpaccio / hertefilet / wintergarnituur

of

Gerookte paling / granny smith / parelcousocus

of

Tarte Tatin / witloof / geitekaas / mascarpone  (VEG)

of

Carpaccio / rundsvlees / truffel / burrata

-----

Soep / witloof / gerookte makreel

of

Consomme / fazant

-----

Gratin / sint-jacobsvrucht (*)

of

Liaison / zeetong / zalm / pastinaak / jus garnalen (*)

-----

Kalfsfilet / stoemp savooi / wintergroenten

of

Hertekalf / Grand veneur

of

Bouillabaisse de luxe

of

Stoofpotje / parelhoenbout

-----

Mousse / chocolade / mascarpone / rood fruit

of

Cheesecake / crumble / speculoos

of

Verrassing van de chef

 

Prijs menu: 55 euro per persoon

Menu met extra gerecht (*) 65 euro per persoon

 

Bestellen voor 15/12

Bestellen kan op 0475/651212

 

OOK VERKRIJGBAAR !!!

------------------------------------------

 

-Tapasschotel 11euro per persoon

-Bouillabaisse de luxe met garnituur 30 euro  ( 5 dagen op voorhand te bestellen)

-Plateau fruits de mer met halve kreeft  48 euro per persoon ( 5dagen op voorhand te bestellen)