Stel zelf uw menu's samen

Voorgerechten  (15,00 euro)

Carpaccio van rund met parmezaanschaafsel en notensla

Gebakken Sint-Jakobsnootjes met zalfje van doperwten, mousselinesausje en Noordzeegarnalen (+1,00 euro)

Praline van gandaham gevuld met breydelmousse en chutney van kweepeer

Gegratineerd zeevruchtenschoteltje

Kleine bouillabaisse met zijn garnituur (+1,50 euro)

Liaison van tong en zalm overgoten met saffraansausje  en rivierkreeftjes (+1,5 euro)

Slaatje van gerookte eendenborst met mangodressing

 

Tussendoortje (3,00 euro)

Sorbet van citroen

Sorbet van frambozen

Passievruchtensorbet

Sorbet van groene appel

 

Hoofdschotels (23.50 euro)

Gerookt varkenshaasje in bladerdeeg met seizoensgroentjes en kalfsjus

Gebakken  eendenborstfilet met sinaasappelsausje en amandelkroketjes

Kort gebakken roodbaarsfilet met stoemp van prei en saus van dille

Gebakken kalfszwezeriken met dijonaisesaus en asperges (+ 4,50 euro)

Kabeljauwhaasje in een jasje van groene kool van blanke botersaus en kasteelaardappeltjes (+ 2,50 euro)

Gegrilde côte à l'os met verse bearnaisesaus en frietjes

Rosé gebakken chateaubriand met tuinweelde

Bouillabaisse van verse vis met zijn garnituur (+ 5,00 euro)

 

Dessertenkaart ( 7.00 euro)

Dessertbord ( allerlei kleine dessertjes )

Huisgemaakte biscuittaart afgewerkt met vers fruit en marsepein

Huisgemaakt ijslammetje

Huisgemaakte ijstaart versierd met vers fruit

Gegratineerde sabayon en rood fruit met vanilletoets ( +1.50 euro)

Marsepeinmousse met crumble van kletskoek

Deze menu's zijn verkrijgbaar  vanaf 10 personen en moeten minstens 1 week op voorhand gereserveerd worden

Deze prijzen zijn enkel van toepassing indien u een volledige menu kiest