Suggesties

Voorgerechten  
Gebakken sint-jacobsvrucht, zalf van pastinaak, wildjus

17.95

Kroketje van breydelham en z'n mousse ervan

14.95
Gravad lax

15.95

Wildpate met z'n garnituur

14.95

Rundscarpaccio, truffel, burrata

17.50

Hoofdgerechten

Scampi diabolique met sla en verse frietjes

23.50

Kabeljauw, risotto van boschampignons

26.95

Argentijnse rib-eye, sla erse frietjes

28.95

Hertekalffilet met wintergarnituur

28.95

Kalfshaasje, groene kool, wildjus

26.95
Zalmhaasje, risotto van boschampignons

26.95

 

Daar wij met dagverse producten werken, vragen wij U om de keuze te beperken tot maximum drie verschillende gerechten per tafel.

Patron aan het fornuis.

Omwille van het feit dat onze chef uitsluitend met verse producten werkt  kan het gebeuren dat we na Uw keuze toch nog moeten melden dat deze niet meer voorradig is.

Dank voor Uw begrip