Suggesties

Salade calamares

13.50

Burrata met assortiment tomaat en groene pesto

13.95
Tartaar van sint-jacobsvrucht, pesto van groene kruiden

16.95

Gebakken sint-jacobsvrucht, wildjus, mini shi-take

16.95

Asperges, gerookte zalm, mousselinesaus, garnalen

17.50

                                           Hoofdgerechten

Scampi diabolique met sla en verse frietjes

23.50

Kabeljauwhaasje, groene asperges, parelcouscous

26.95

Argentijnse rib-eye, slaatje, saus naar keuze

28.95
Ibericovarkenshaasje, asperges, zalf van knol, kalfsjus

27.95

 

Daar wij met dagverse producten werken, vragen wij U om de keuze te beperken tot maximum drie verschillende gerechten per tafel.

Patron aan het fornuis.

Omwille van het feit dat onze chef uitsluitend met verse producten werkt  kan het gebeuren dat we na Uw keuze toch nog moeten melden dat deze niet meer voorradig is.

Dank voor Uw begrip