Suggesties

Voorgerechten  
Gratin van sint-jacobsvrucht

16.95

Gebakken sint-jacobsvrucht, wildjus, mini shi-take

16.95

Breydelhamkroketjes

15.95

Gravad lax

15.95

Wildpate met z'n garnituur

14.95

Rundscarpaccio, truffel, burrata

17.50

Hoofdgerechten

Scampi diabolique met sla en verse frietjes

23.50

Ibericovarkenshaasje, zalf van pastinaak en herfstgarnituur

24.95

Argentijnse rib-eye, sla erse frietjes

28.95

Gebakken zeetong, sla verse frietjes

Dagprijs

Wilde eendfilet en z'n garnituur

24.95

 

Daar wij met dagverse producten werken, vragen wij U om de keuze te beperken tot maximum drie verschillende gerechten per tafel.

Patron aan het fornuis.

Omwille van het feit dat onze chef uitsluitend met verse producten werkt  kan het gebeuren dat we na Uw keuze toch nog moeten melden dat deze niet meer voorradig is.

Dank voor Uw begrip