Suggesties

Voorgerechten  
   
Gebakken sint-jacobsvrucht, zalf van pastinaak, wildjus

17.95

Argentijnse wilde gamba's

16.95

Wildpate met z'n garnituur

14.95

Rundscarpaccio, truffel, burrata

17.50

Hoofdgerechten

Scampi diabolique met sla en verse frietjes

23.50

Argentijnse rib-eye, sla erse frietjes

28.95

Krokantje van witvis met puree van Parmezaan, pesto, verse tartaar 

24.95
Gebakken coquille, zalf van pastinaak, shi-take

28.95

Skreihaasje met risotto van boschampignons 26.95

 

Daar wij met dagverse producten werken, vragen wij U om de keuze te beperken tot maximum drie verschillende gerechten per tafel.

Patron aan het fornuis.

Omwille van het feit dat onze chef uitsluitend met verse producten werkt  kan het gebeuren dat we na Uw keuze toch nog moeten melden dat deze niet meer voorradig is.

Dank voor Uw begrip