Lunch 13.50 euro per persoon
Bestellen voor 10 uur en afhalen tussen 12.00 en 13.00 uur of 18.00 en 19.00 uur
Maandag 19/4
Dagverse soep – balletjes in tomatensaus met puree
Dinsdag 20/4
Dagverse soep – Parelhoenfilet met gebraiseerd witloof en gebakken aardappelen
Woensdag 21/4
Dagverse soep - Huisgemaakt stoofvlees met verse frietjes
Donderdag 22/4
Dagverse soep - Huisgemaakte vol-au-vent met pommes duchesses
Vrijdag 23/4
Dagverse soep - scampibrochette met rijst en currysaus en prei
Weekendlunch zaterdag 17/4 en zondag 18/4 - 18.50 euro p.p.
Bestellen voor 10 uur en afhalen tussen 12.00 en 13.00 uur of tussen 18.00 en 19.00 uur
• Dagverse soep
• Rundscarpaccio " classic style " ( + 7,50 euro )
• Rundscarpaccio met jus van truffel en burrata ( + 7,50 euro )
• Proevertje van gerookte zalm ( + 7,50 euro )
---
• Gerookt varkenshaasje met risotto van boschampignons
• Vispannetje
• Pasta, scampi, saus van rode pesto
• Ibericovarkenspiering met Wortelstoemp en asperges (+ 5,00 euro)
Dessert : koude sabayon ( + 5,95 euro )
A la carte gerechten
Bestellen voor 10 uur en afhalen tussen 12.00 en 13.00 uur
Bestellen voor 16.00 uur en afhalen tussen 18.00 uur en 19.30 uur
Voorgerechten
* Rundscarpaccio classic style 12.95 euro
* Rundscarpaccio met burratta en truffel 14.95 euro
* Scampi diabolique 13.95 euro
* Dagverse soep 3.50 euro pp
Hoofdgerechten
* Tapasschotel 12 euro per persoon
* Huisgemaakte vol-au-vent, sla en gebakken patatjes 17.00 euro
* Paste met scampi en rode pesto 16.95 euro
* Salade geitenkaas 16.50 euro
* Salade van de chef ( kip,scampi,spek) 17.95 euro
* Vol-au-vent van gerookt varkenshaasje, gebakken patatjes 17.00 euro
* Pasta, kip, feta, sausje van rode pesto 14.95 euro
* Risotto van boschampignons en buffelmozarella ( veggie ) 13.50 euro
* Vegetarische pasta 12.95 euro
Wij serveren alles warm, indien u liever alles koud meekrijgt gelieve dit dan te melden
De bijgerechten kunnen verschillen naargelang het aanbod