Lunch 13.50 euro per persoon 

Bestellen voor 10 uur en afhalen tussen 12.00 en 13.00 uur of 18.00 en 19.00 uur

Maandag 19/4

Dagverse soep – balletjes in tomatensaus met puree

Dinsdag 20/4

Dagverse soep – Parelhoenfilet met gebraiseerd witloof en gebakken aardappelen 

Woensdag 21/4

Dagverse soep - Huisgemaakt stoofvlees met verse frietjes

Donderdag 22/4

Dagverse soep -  Huisgemaakte vol-au-vent met pommes duchesses

Vrijdag 23/4

Dagverse soep - scampibrochette met rijst en currysaus en prei

 

Weekendlunch zaterdag 17/4 en zondag 18/4 - 18.50 euro p.p.

Bestellen voor 10 uur en afhalen tussen 12.00 en 13.00 uur of tussen 18.00 en 19.00 uur

• Dagverse soep

• Rundscarpaccio " classic style " ( + 7,50 euro )

• Rundscarpaccio met jus van truffel en burrata ( + 7,50 euro )

• Proevertje van gerookte zalm ( + 7,50 euro )

---

• Gerookt varkenshaasje met risotto van boschampignons 

• Vispannetje

• Pasta, scampi, saus van rode pesto

• Ibericovarkenspiering met Wortelstoemp en asperges (+ 5,00 euro)

Dessert : koude sabayon ( + 5,95 euro )

 

A la carte gerechten

Bestellen voor 10 uur en afhalen tussen 12.00 en 13.00 uur

Bestellen voor 16.00 uur en afhalen tussen 18.00 uur en 19.30 uur

Voorgerechten

* Rundscarpaccio classic style 12.95 euro

* Rundscarpaccio met burratta en truffel 14.95 euro

* Scampi diabolique 13.95 euro

* Dagverse soep 3.50 euro pp

Hoofdgerechten

* Tapasschotel 12 euro per persoon

* Huisgemaakte vol-au-vent, sla en gebakken patatjes 17.00 euro

* Paste met scampi en rode pesto 16.95 euro

* Salade geitenkaas 16.50 euro

* Salade van de chef ( kip,scampi,spek) 17.95 euro

* Vol-au-vent van gerookt varkenshaasje, gebakken patatjes 17.00 euro

* Pasta, kip, feta, sausje van rode pesto 14.95 euro

* Risotto van boschampignons en buffelmozarella ( veggie ) 13.50 euro

 * Vegetarische pasta 12.95 euro

Wij serveren alles warm, indien u liever alles koud meekrijgt gelieve dit dan te melden

De bijgerechten kunnen verschillen naargelang het aanbod