Onze groepsmenu's moeten min. 5 dagen op voorhand gereserveerd worden. Deze menu's kan U reserveren vanaf 10 personen.

Menu 1

Apertiefhapje van de chef

____

Liaison van tong en zalm met saffraansausje en rivierkreeftjes

____

Sorbet van passievrucht

____

Kalfsmedaillon met groene kool, zalfje van wortel , groenteprimeurs en fondantaardappelen

____

Dessertbord of ijslam

47.50 euro p.p.
Menu 2

Aperitiefhapje van de chef

____

Gegrilde scampisbrochette in een jasje van gerookt spek met curry 'madras'

____

Verfrissing van citroen

____

Eendeborstfilet met mandarijntjessaus, voorjaarsgroentjes en amandelkroketjes

____

Dessertbord of ijslam

44.00 euro p.p.
Menu 3

Aperitiefhapje van de chef

____

Carpaccio van rund met parmezaanschilfers en notensia

____

Verfrissing van citroen

____

Op vel gebakken zeebaars met jonge spinazie, mousselinesaus en garnaaltjes

____

Dessertbord of ijslam

44.50 euro p.p.
Menu 4

Aperitiefhapje van de chef

____

Kroketje van breydelham met z'n mousse ervan

____

Sorbet

____

Kabeljauwhaasje met splinters van prei, saus van curry, tuinbonen en dagverse garnaaltjes

____

Dessertbord of ijslam

44.50 euro p.p.
Menu 5

Apertiefhapje van de chef

_____

Slaatje van kort gebakken scampis en gecaramelisseerde appeltjes

_____

Sorbet van groene appel

_____

Rosé gebakken chateaubriand met seizoengroentjes en kalfsjus vergezeld van pommes dauphine

_____

Dessertbord of ijslam

47.00 euro p.p.
Menu 6

Apertiefhapje van de chef

_____

Kortgebakken Sint-Jakobsnootjes met coulis van erwten, mousselinesaus en garnalen

_____

Sorbet van citroen

_____

Kort gegrild gerookt varkenshaasje met tuinweelde en portosausje, Pommes dauphines

_____

Dessertbord of ijslam

46,00 euro
Menu 7

Aperitiefhapje van de chef

____

Gebakken ganzelever met gecaramelisseerde jonagold en gebraisseerd brussels lof

____

Sorbet

____

Halve kreeft op diverse wijzes
(a la nage, waterzooi, met looksausje, thermidor enz...)

____

Dessertbord of ijslam

55,00 euro p.p.
Menu 8

Aperitiefhapje van de chef

____

Ganzelever met portogelei, crumble van peperkoek en briochetoast

____

Sorbet

____

Lamsfilet met kruidenkorst, eerste lentezongroentjes en aardappelgratin

____

Dessertbord of ijslam

54,00 euro p.p.
Menu 9

Aperitiefhapje van de chef

____

Carpaccio van asperges met tartaar van gerookte zalm en gembermousse

____

Citroensorbet

____

Liaison van tong en zalm, jonge prei en blanke botersaus afgewerkt met rivierkreeftjes

____

Dessertbord of ijslam

47.00 euro p.p.
Menu 10

Aperitiefhapje van de chef

____

Asperges met gerookte zalm , mousselinesaus en garnalen

____

Sorbet naar keuze

____

Op lage temperatuur gegaarde varkenskroon, groene kool, spek en fondantaardappelen

____

Dessertbord of lam

45.00 euro p.p.