Bij groepen vragen wij om wijzigingen van aantallen minstens vijf uur op voorhand door te geven, zoniet wordt er een forfait bedrag gerekend van 25 euro per afwezige.

Onze groepsmenu's moeten min. 3 dagen op voorhand gereserveerd worden. Deze menu's kan U reserveren vanaf 10 personen. ( 1 menu per gezelschap )

Menu 1

Apertiefhapje van de chef

____

Liaison van tong en zalm met saffraansausje en rivierkreeftjes

____

Sorbet van passievrucht

____

Kalfsmedaillon met groene kool, zalfje van wortel , groenteprimeurs en fondantaardappelen

____

Dessertbord of ijslam

47.50 euro p.p.
Menu 2

Aperitiefhapje van de chef

____

Gegrilde scampisbrochette in een jasje van gerookt spek met curry 'madras'

____

Verfrissing van citroen

____

Eendeborstfilet met mandarijntjessaus, voorjaarsgroentjes en amandelkroketjes

____

Dessertbord of ijslam

44.00 euro p.p.
Menu 3

Aperitiefhapje van de chef

____

Carpaccio van rund met parmezaanschilfers en notensia

____

Verfrissing van citroen

____

Op vel gebakken zeebaars met jonge spinazie, mousselinesaus en garnaaltjes

____

Dessertbord of ijslam

44.50 euro p.p.
Menu 4

Aperitiefhapje van de chef

____

Kroketje van breydelham met z'n mousse ervan

____

Sorbet

____

Kabeljauwhaasje met splinters van prei, saus van curry, tuinbonen en dagverse garnaaltjes

____

Dessertbord of ijslam

44.50 euro p.p.
Menu 5

Apertiefhapje van de chef

_____

Slaatje van kort gebakken scampis en gecaramelisseerde appeltjes

_____

Sorbet van groene appel

_____

Rosé gebakken chateaubriand met seizoengroentjes en kalfsjus vergezeld van pommes dauphine

_____

Dessertbord of ijslam

47.00 euro p.p.
Menu 6

Apertiefhapje van de chef

_____

Kortgebakken Sint-Jakobsnootjes met coulis van erwten, mousselinesaus en garnalen

_____

Sorbet van citroen

_____

Kort gegrild gerookt varkenshaasje met tuinweelde en portosausje, Pommes dauphines

_____

Dessertbord of ijslam

46,00 euro
Menu 7

Aperitiefhapje van de chef

____

Gebakken ganzelever met gecaramelisseerde jonagold en gebraisseerd brussels lof

____

Sorbet

____

Halve kreeft op diverse wijzes
(a la nage, waterzooi, met looksausje, thermidor enz...)

____

Dessertbord of ijslam

55,00 euro p.p.
Menu 8

Aperitiefhapje van de chef

____

Ganzelever met portogelei, crumble van peperkoek en briochetoast

____

Sorbet

____

Lamsfilet met kruidenkorst, eerste lentezongroentjes en aardappelgratin

____

Dessertbord of ijslam

54,00 euro p.p.
Menu 9

Aperitiefhapje van de chef

____

Carpaccio van asperges met tartaar van gerookte zalm en gembermousse

____

Citroensorbet

____

Liaison van tong en zalm, jonge prei en blanke botersaus afgewerkt met rivierkreeftjes

____

Dessertbord of ijslam

47.00 euro p.p.
Menu 10

Aperitiefhapje van de chef

____

Asperges met gerookte zalm , mousselinesaus en garnalen

____

Sorbet naar keuze

____

Op lage temperatuur gegaarde varkenskroon, groene kool, spek en fondantaardappelen

____

Dessertbord of lam

45.00 euro p.p.