Stuntmenu

Hapje aangeboden door de chef

Gratin van sint-jacobsvrucht

Ibericovarkenshaasje, zalf van pastinaak, herfstgarnituur

Crème brulee op wijze van de chef

 

 

47.00 euro p.p. (min. 2 personen) Voor een vlotte bediening en een goede werking naar de keuken toe, serveren we maximum 3 gerechten of 2 menu's per tafel.
Menu Thooftgerecht

Hapje aangeboden door de chef

Duokroket van kaas en garnaal

Côte à l’os voor z’n tweetjes met kruidig slaatje en saus naar keuze uit champignon, peper

of

 ~ bearnaise, roquefort = suppl. van €  3.00 p.p. ~

Lekkernij voor de zoetebek of Irish coffee

47,95 euro p.p. (min. 2 personen) Voor een vlotte bediening en een goede werking naar de keuken toe, serveren we maximum 3 gerechten of 2 menu's per tafel.
Maandmenu

Hapje aangeboden door de chef

Wildpate met z'n garnituur

Consommé van boschampignons

Wilde eend met wildgarnituur

Irish coffee of verwenkoffie

 

 

49.00 euro p.p. (min. 2 personen) Voor een vlotte bediening en een goede werking naar de keuken toe, serveren we maximum 3 gerechten of 2 menu's per tafel.